ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας

Η επιχείρησή μας όλα αυτά τα χρόνια έχει σαν κύριο μέλημα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της φροντίζοντας από τη σωστή μεταφορά της παραγγελίας μέχρι την ανάρτηση των προϊόντων στα ράφια και την παροχή συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσιών για την καλύτερη προώθηση τους. Παράλληλα έχοντας γνώση του ανταγωνισμού, διαθέτει κατάλληλα τα προϊόντα της ώστε να ενισχύει και να προστατεύει το συμφέρον του πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο έχουν αναπτυχθεί δεσμοί εμπιστοσύνης  και συνεργασίας που κρατάνε χρόνια, ανάμεσά σε μας και τους συνεργάτες μας. Και δε σταματάμε εδώ. Φροντίζουμε, παρακολουθώντας την αγορά και συζητώντας μαζί τους, να   γνωρίζουμε τις ανάγκες που υπάρχουν, να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας, να προσαρμόζουμε τις τιμές τους και φυσικά να εγγυόμαστε για την ποιότητά τους.

Πώς συνεργαζόμαστε μαζί σας

Συμπληρώνετε την παραγγελία της επιλογής σας μέσα απο την φόρμα της ηλεκτρονικής σελίδας ή την δίνεται τηλεφωνικά.Σας αποστέλνουμε προτιμολόγιο ή επικοινωνούμε τηλεφωνικα μαζί σας για την τελική έγκριση της παραγγελίας σας και τον ακριβή χρόνο παράδοσης αυτης.

Οικονομικές Συναλλαγές

Κατάθεση ποσού προτιμολογίου μέσω των εξής τραπεζών:
Πειραιώς
Άλφα
Εθνική

Αντικαταβολή

Εξαγωγική δυνατότητα
Παραγγελίες αξίας 500 € κ ανω για αποστολή

Αναλαμβάνουμε την διανόμη στα καταστήματα εντός του δικτύου της επιχείρησης. ( Θεσσαλονίκη – Χαλκιδίκη - Πιερία )

Δυνατότητα αποστολης σε πρακτορίο της επιλογής σας

Το κόστος αποστολής βαραίνει τον παραλήπτη

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ζητήστε να σας προμηθεύσουμε τα σταντ προβολής των προιόντων μας, καθώς και τη βοηθειά μας στο στήσιμο και τη σωστή έκθεση τους. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη μεταφορά και την τοποθέτηση καθώς και την παροχή συμβουλών για την σωστή πώληση.