ΠΡΟΦΙΛ

40 χρόνια συνώνυμο της λαϊκής τέχνης

Η επιχείρηση Στεφανίδης ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘70. Δραστηριοποιήθηκε κυρίως στη Β. Ελλάδα, στο χώρο του τουριστικού ενθυμίου και της λαϊκής τέχνης. Απο την αρχή στράφηκε στο αυθεντικό, προσεγμένο έργο λαϊκής τέχνης και γρήγορα, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, αναπτύχθηκε, δικτυώθηκε και κατέκτησε ηγετική θέση στην αγορά καθώς και αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σήμερα συνεχίζει ως οικογενειακή επιχείρηση να εξελίσσεται, να διευρύνει την παρουσία της, αφοσιωμένη ταυτόχρονα στην άμεση εξυπηρέτηση και στην αμφίδρομη, συνεργατική σχέση με τους πελάτες της.

Τέχνη, διακόσμηση, ενθύμιο

Διαθέτοντας μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζεται, καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονου καταστήματος πώλησης τουριστικών ειδών και έργων λαϊκής τέχνης. Σε έναν κατάλογο με πάνω από 2000 κωδικούς και σε έναν εκθεσιακό χώρο 500 τ.μ., συγκεντρώσαμε όλη την παράδοση της λαϊκής τέχνης από χειροποίητα έργα ζωγραφικής και κεραμικής υψηλής ποιότητας, μέχρι νέα μοντέρνα δημοφιλή προϊόντα.

Συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα εργαστήρια και έμπειρους τεχνίτες, με άριστη τεχνογνωσία που βασίζεται στην παράδοση και την ιστορία, φέρνουμε στην αγορά προϊόντα που ξεχωρίζουν εμφανώς από τον ανταγωνισμό και έχουν τη σφραγίδα του αυθεντικού.

Γι’ αυτό το λόγο η επιχείρησή μας επιμένει να κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι την ελληνική βιοτεχνία και οικονομία ενώ ταυτόχρονα επιβλέπει και διασφαλίζει την ποιότητα της κατασκευής τους. Επιπλέον διατηρεί την ανταγωνιστικότητα της και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Τα προϊόντα μας ως τουριστικά ενθύμια διαδίδουν την ελληνική παράδοση και ιστορία σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα ως έργα τέχνης και υψηλής αισθητικής αντικείμενα, διακοσμούν ξενοδοχειακές μονάδες και επαγγελματικούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

40 χρόνια δημιουργίας και πείρας, καθιστούν το όνομά μας συνώνυμο της λαϊκής τέχνης στη συνείδηση του κοινού και σταθερή εγγύηση για τον επαγγελματία του τουρισμού.